Skip to the content

 

 

  • ODENSE HVORFRA MIN VERDEN GÅR

H. C. ANDERSENS FØDEBY - DRØMME ER TIL FOR AT BLIVE LEVET UD

Odenses natur står mig nær, både livet på jorden, i himlen - og ved vandet. Vandet er følelsernes smukke mekka. Danmark har så megen skøn natur, som du bl.a. vil kunne se rundt på min side. Du vil også kunne finde billeder fra andre lande, der har en speciel plads i mit hjerte - bl.a. New Zealand, Irland og Island. Det er lande med skønne energier - naturens powerfulde urkraft.

Naturen guider og støtter mig igennem min personlige udvikling. Hvis du selv er på rejse - og bl.a. er rejst forbi min side her, så håber jeg, at du vil kunne få glæde af mine billeder. Det kan være på din væg derhjemme, din hjemmeside, din arbejdsplads, som gave mm. Det kan også være ved ´bare´ at nyde og tage naturen ind under huden. Sanserne er vores liv - naturen er vores liv - vi er naturen.

 

 

Kærligheden til naturen er min drivkraft. Her finder jeg styrke, støtte, visdom, indsigt - og lys. Det at gå ét med naturen - med kameraet i hånden - hvor alt andet slipper, giver mig god energi. En energi hvor jeg kommer i kontakt med livets qi - livskraften. Naturen med dets dyrerige - foruden andre smukke sjæle omkring mig - har hjulpet og hjælper mig trofast igennem livets up and downs.

At slippe alt af tanker, bekymringer om fortiden, fremtiden - og give sig hen i nuet, og gennemstrømningen af liv og livskraft - det er livets flow. Det er et flow, som vi alle har mulighed for - uanset hvilket kreativ udtryk vi hver især måtte have.

Lad kærlighedens kilde være det vand, vi alle drikker fra. Verdenen har brug for denne kilde - og verdenen har brug for dit eget helt unikke udtryk og aftryk, ja din livskraft. Drømmene kender kun du. Drømme er til for at blive levet ud, sagde H.C.Andersen og løftede hatten, med et lunt, skævt smil.

 
   
   

KUDUE TILBYDER DIG:

ÅBENHED

INDSIGT

NÆRVÆR

AUTENTISK RUM MED FRIHED TIL AT VÆRE DIG

AUTODIDAKTISK RUM MED FRIHED TIL AT  VÆRE MIG

GOD STEMNING

HJERTELIGT NÆRVÆR

KREATIVITET, LEG OG LETHED 

BEVIDSTHED

ÅNDELIGHED

ÆRLIGHED