Skip to the content

 

 

MODER JORD, DYRERIGET støtter, styrker, rummer og guider dig

- her er kilden til indsigt og klarhed.

 

  • VI ER NATUREN

KUDUEFOTO ønsker at videregive glæden og styrken ved naturen til dig og 

tilbyder dig denne videreformidling via:

 

  • Din bolig - et lille smil med Mother Nature ind i stuen, soveværelset mm.
  • Din butik- Mother Nature ind i butikken, - billeder du kan glæde videre med

 

DU ER NATUREN, DU ER ORKANEN, DET BLIKSTILLE, DET REGNFULDE, DET VARME, DET KOLDE  - OG DU FÅR I SAMHØRIGHED MED MODER JORD AL DEN HJÆLP OG GUIDNIG, DU HAR BRUG FOR.

Vi har alle en fællesnævner her i livet, at folde sjælen ud - give sjælen plads.

  • SJÆLENS KALDEN

Hvad giver mening for dig her i livet ? - mærk ind i de dybere lag i det at være dig. Det er herfra dine drømme leves ud.

Hvis vi er på gale veje, bliver vi sendt små - eller større - gaver fra universet, for at få os til at vågne op - måske bliver vi væltet helt, før vi finder os selv.

Når vi står eller ligger der, midt i orkanens øje, er det ikke altid, at det føles som en hjælp fra naturens side - men når vinden lægger sig igen, har vi muligheden for den smukkeste solopgang, - ja, måske dit livs solopgang, med større klarhed i dit liv.

Måske skal du på den anden side af en skillsmisse, en fyring, et brud, sorgen, en sygdom - før taknemmeligheden og lyset brænder i gennem dig, før du begynder at leve DINE drømme ud, uden frygten for hvad andre måtte mene om det,

- så hvad er dine drømme ?

Og er det ikke det, som vi alle længes efter? - at være frie, være glade, være taknemmelige, være ydmyge - ja, være i samhørighed med det, der er langt større end vore tanker, vore personlighedssider, vores egoer, vores angst - at være forbundet i hjertet, med kærligheden, med lyset - kærligheden til os selv, hinanden - til alt levende i og med naturen.

Naturen er din hjælper.

VI ER naturen, - vi er vores egen men også hinandens hjælpere på livets til tider kringlede landevej. Vi er forbundet med hinanden - med et bånd som vi ikke ser. Det er bånd, som knyttes mellem os mennesker , men også i dyreriget – og ja dyr og mennesker imellem. Disse relationer er forbundet med netop kærlighedens bånd, kærlighed er på mange planer.

Kærlighedens bånd er på mange måder usynligt – men alligevel ikke, det kan mærkes - og heri er tydeligheden.

Kærligheden kan mærkes, kærligheden lever. Du lever.

KUDUE TILBYDER DIG:

ÅBENHED

INDSIGT

NÆRVÆR

AUTENTISK RUM MED FRIHED TIL AT VÆRE DIG

AUTODIDAKTISK RUM MED FRIHED TIL AT  VÆRE MIG

GOD STEMNING

HJERTELIGT NÆRVÆR

KREATIVITET, LEG OG LETHED 

BEVIDSTHED

ÅNDELIGHED

ÆRLIGHED