Skip to the content

Velkommen til min blog

11. JUNI 2018

❤️ YDMYGHED, RESPEKT - I PERSONLIG UDVIKLING

Jeg skal vide, hvor jeg skal gå hen – hvor jeg bor. Jeg skal kunne betale regninger, købe ind i netto, hilse på nabokonen osv. - det er grounding. Jeg kunne gå ind i en fremmedes mands hus, og sige til ham at det er ham, der har et problem med grænser, fordi han reagerer på, at jeg bare invaderer hans hjem – eller åbner hans småkagedåse uden at have fået lov, men bare fordi ”jeg mærker et stærkt behov ikke småkager”.

11. JUNI 2018

Nogle dage er vi mere åbne overfor at modtage disse gaver i form af budskaber fra naturen, end andre dage. Åbningen kommer med budskabet, når vi er klar til at tage ind, klar til at mærke livet, - og klar til at handle derefter.

4. JUNI 2018

Jeg tror på, at vi alle har en dyb sårbarhed i os ❤️ - mand som kvinde - men at vi har forskellige måder at tackle og være med den, være med os. Vi må i os selv skabe balancen både i forhold til diverse kraft - den maskuline som feminine - men også i forhold til lagene her i livet højt som dybt, i forhold til os selv – men ikke mindst i forhold til hinanden. Det største udviklingspotentiale på et individuelt plan ligger i vores indbyrdes relationer ❤️ og ud fra hvad vi har med os ☀️💫💞

24. Maj 2018

Hvad er det universet vil fortælle, når vi møder guldsmede på vores vej ? Det er som om, at de forsøger at sende os et signal om, at vi ´må træde ind´ et dybere sted i os selv. Et sted hvor vi mærker - og er opmærksomme på

18. MAJ 2018

Måske er det naboen der fordømmes, eller placeres i diverse kasser med etiketterne, måske er det fætteren, kollegaen, nevøen m.fl. Der skal ikke så meget til for at folk skal placeres, klistres ind i etiketter hvis de ikke passer ind i den kasse eller boks, som flertallet - og dem der råber højest - fastsætter. Det er da kedeligt, hvis vi skal have et samfund, hvor det handler om rigtig/forkert – i stedet for at se menneskers fantastiske skævheder – at være alt for lige trænger måske til bøjninger, og indad-kiggen.

07. FEBRUAR 2018

Hvis vi skal højne os på et kollektivt plan, må vi acceptere, at der både er dag og nat – vi må hive vores skyggesider hjem til os selv. Det kan være smertefuldt, det kan gøre forbandet ondt – men hvor er der mange gaver gemt til os i disse skygger. Masser af forløsning, kram og lys på disse mørke sider af os selv får os til at vågne op på et dybere plan – og er det i bund og grund ikke det vi alle længes efter. Tænk sig alle de gaver vi kan få af hinanden, når vi tør blive stående og gå på opdagelse i, når vi føler os trukket ned af noget eller nogen. Andre kan ikke trække dig ned, med mindre der er noget der kalder på dig der for at blive forløst.

29. JANUAR 2018

Mænd der tør kigge, rumme og tage deres feminine kraft til sig. Vi ser langt flere mænd, der tør mærke, rumme og vise deres feminine kraft. Vores kronprins er et meget godt eksempel, men er langt fra det eneste eksempel på en mand med en meget blød, subtil, følsom kraft - koblet med sin maskulinitet. Flere og flere mænd søger denne balance. Mænd der tør rumme og udtrykke sine følelser, tør være sårbare - og kreative.

30. DECEMBER 2017

Jeg smilede til den ældre dame på bænken, gav hende en skilling, et klem på skulderen.

Hun lyste op et øjeblik, vores øjne mødtes. Hun blev bevæget, jeg blev bevæget.

Hun så mig, jeg så hende. Jeg havde givet hende en gave, mit nærvær for en kort stund

– men hvad hun ikke vidste var, at hun havde givet mig en stor gave, der aldrig ville

kunne pakkes ind i glimmer og papir. Hun havde åbnet mit hjerte

NOVEMBER

At nøjes er i bund og grund en smuk essens-kvalitet – for der er en ro, ydmyghed og

accept i nøjsomheden – så længe at vi hviler i det, at vi mærker en dyb tilfredshed og ro

over at nøjes: more and more of less and less, som der så smukt stod med stort på

lærredet foran et varmt belyst alter. Budskabet stod og står stærkt i en tid præget af mere

og mere krævermentalitet, og hvor det solidariske fællesskab er under et gevaldigt pres.

17. AUGUST 2017

Dette kan være en udfordring for ego´et, der kan anse det som "farligt" at gå over i andres sko – og se verden derfra. Deri ”risikerer” vi at være truet i vores eget og måske må ændre opfattelse og ja udvide opfattelsen. Fordomme, illusioner, fortællinger ”risikerer” at gå i opløsning. Det er ”farligt” for egoet, da sårbarheden ønsker at skinne igennem.

HOPE

HOPE for børn af alkoholikere

KUDUE TILBYDER DIG:

ÅBENHED

INDSIGT

NÆRVÆR

AUTENTISK RUM MED FRIHED TIL AT VÆRE DIG

AUTODIDAKTISK RUM MED FRIHED TIL AT  VÆRE MIG

GOD STEMNING

HJERTELIGT NÆRVÆR

KREATIVITET, LEG OG LETHED 

BEVIDSTHED

ÅNDELIGHED

ÆRLIGHED